2018. szeptember 3. 08:55
mfor.hu

Sajtóértesülések szerint nagyon jelentős átálakításra készül a Ford Európában, ez mind a működést, mind pedig a modellválasztékot érinteni fogja.

A Ford egy előre bejelentett átalakítás jegyében megszünteti a Galaxy, S-Max, és Mondeo típusait Európában, írja a The Times. Az autógyártó ezek helyett inkább az SUV-kra koncentrálna. A cég kereskedéseinek számát is csökkenteni szeretné.

Korábban már bejelentették, hogy 11 milliárd eurót fordítanak az európai részleg újrapozicionálására, ennek részeként több, mint 20 ezer embert is elbocsáthat, idézte az információt az Equilor reggeli hírlevele.

A megszüntetésre ítélt Mondeo A megszüntetésre ítélt Mondeo

Az újság szerint az összetett és hosszadalmas átalakítás eredményeként az európai üzletág összeolvadhat egy riválissal.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.