2018. szeptember 3. 08:55
mfor.hu

Sajtóértesülések szerint nagyon jelentős átálakításra készül a Ford Európában, ez mind a működést, mind pedig a modellválasztékot érinteni fogja.

A Ford egy előre bejelentett átalakítás jegyében megszünteti a Galaxy, S-Max, és Mondeo típusait Európában, írja a The Times. Az autógyártó ezek helyett inkább az SUV-kra koncentrálna. A cég kereskedéseinek számát is csökkenteni szeretné.

Korábban már bejelentették, hogy 11 milliárd eurót fordítanak az európai részleg újrapozicionálására, ennek részeként több, mint 20 ezer embert is elbocsáthat, idézte az információt az Equilor reggeli hírlevele.

A megszüntetésre ítélt Mondeo A megszüntetésre ítélt Mondeo

Az újság szerint az összetett és hosszadalmas átalakítás eredményeként az európai üzletág összeolvadhat egy riválissal.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.