TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2020. május 18. 19:16
mfor.hu

Befektetési portfoliójának bővítése és növekedési terveinek megvalósítása érdekében 54,7 milliárd forintnyi forrást von be a WING Zrt. a Magyar Nemzeti Bank Növekedési Kötvényprogramja keretében.

A jegybank és egyéb intézményi befektetők által lejegyzett vállalati kötvények futamideje 10 év, hozama 3,56 százalék. A cég közleménye szerint a kibocsátás sikere egyértelmű pozitív visszajelzés a piac részéről a vállalat professzionalitására, stabilitására, megbízhatóságára és piaci erejére vonatkozóan.

A bevont forrást a befektetési portfoliójának további bővítésére, illetve növekedési terveinek megvalósítására kívánja fordítani a WING. Az MNB tavaly nyáron indította el vállalati kötvényvásárlási programját, amelynek keretösszegét tavaly decemberben 450 milliárd forintra emelte meg.

Az Ericsson új székháza Budapesten Az Ericsson új székháza Budapesten

A cégnek a fókuszterületet jelentő irodaházak mellett, ipari ingatlanok, kereskedelmi ingatlanok, szállodák és lakóparkok is a portfoliója részét képezik. A vállalat fejlesztései a világ vezető nagyvállalatainak székházépületei, köztük a Magyar Telekom székháza, az Ericsson székháza vagy az épülő Siemens-evosoft székház.  A vállalat diverzifikált ingatlanportfoliója híven tükrözi a WING prudens befektetői stratégiáját. A cég fejlesztői tevékenysége itthon és a régióban, Lengyelországban is aktív. További folyamatban lévő beruházásai a Liberty Irodaház, a BB Hotel, a Kassák Residence és Kassák Passage lakóparkok, valamint a Park West és Metropolitan Garden lakóprojektek. Lengyelországban pedig a cég leányvállalata, a legnagyobb lengyel ingatlanfejlesztő, az Echo Investment fejlesztésében épül számos lakó és irodaprojekt, köztük városképformáló nagyprojektek, mint a varsói Brewery, vagy a katowice-i Face2Face. Az elmúlt években gyors növekedést produkáló ingatlanfejlesztő, a várakozások szerint, az elkövetkező időszakban további fejlődés előtt áll - fogalmaz a cég közleménye. 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.