2p

Mi a Magyar Péter-jelenség titka?
Mennyiben más Magyar Péter, mint Orbán Viktor?
Mennyi voksot szerezhet a Tisza Párt, kitől vehet el szavazatokat?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Somogyi Zoltánnal!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Political Capital szociológus társalapítójától!

2024. május 23. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Átadták a 2022 legsikeresebb női vezetője, női vállalkozója, valamint a leginspirálóbb női sikertörténete díjat.

Az elismerések odaítéléséhez szükséges pályázatot kiíró SEED Alapítvány és a PWA - Sikeres Nők Egyesülete pénteken közölte, hogy a legsikeresebb női vezető az idősebb nőknek munkát, pénzkereseti lehetőséget és életprogramot kínáló Váczi Rozália, a Matyodesign Nonprofit Kft. ügyvezetője, a legsikeresebb női vállalkozás a közös munka eredményességét bizonyító Nők a Neten - Illés Nóra, Utasi Melinda és Nagy Ágnes - lett.

A szakmai zsűri a leginspirálóbb női sikertörténet díját a társadalmi célok megvalósítása érdekében az üzleti szféra erőforrásait mozgósító és ezzel más nőknek, illetve rászorulóknak segítő Pataki-Szomolányi Tímeának, a TündérPakk Közhasznú Alapítvány ügyvezetőjének, a különdíjat Szász Enikő egyéni vállalkozónak ítélte oda az önmegvalósításba vetett hitéért.

A magyarországi vállalkozói kultúra fejlesztésén, a vállalkozók szakmai ismereteinek bővítésén, a kisvállalkozások versenyképességének növelésén dolgozó SEED Alapítvány és a dolgozó nők előmenetelét segítő PWA olyan pályázatokat várt, amelyek arról szóltak, hogy a női vállalkozók, női vezetők hogyan képzelik el a koronavírus-járvány utáni időket, milyen új irányt, stratégiát találtak a különleges helyzetek szülte sokk kezelésére, hozzáállásuk változtatására.

(MTI)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!