2019. január 10. 09:14
mfor.hu

Leállítja a Tesla a legolcsóbb verziók gyártását az S és a X modellek esetében, közölte Twitteren a cég első embere, Elon Musk.

 

A Tesla vezérigazgatójától már megszoktuk, hogy ha valamit közölni szeretne, azt a leggyakrabban a Twitteren teszi meg, ebből a szempontból ezúttal sem hazudtolta meg önmagát. A közösségi médiában kürtölte ugyanis világgá, hogy két típus, az S és az X esetében is megszüntetik a legolcsóbb kivitelűeket.

Mindkét típus esetén a 75 kWh-s akkumulátorral szerelt változatok esnek áldozatul a döntésnek, és ezek helyett a jövőben csak a 100 kWh akkumulátor csomaggal ellátott autókat lehet majd megvenni. Ez egyébként a kevésbé tehetős vásárlók egy részét könnyen kiszoríthatja a Tesla tulajdonosok közül, ugyanis az olcsóbb S modellt eddig 76 ezer dollárért adták, a nagyobb akkumulátorral viszont az ár 96 ezer dollár. A Tesla X esetében a változás azt jelenti, hogy míg az olcsóbb változat eddig 82 ezer dollárért megvásárolható volt, addig immár 97 ezret kell leszurkolni a nagyobb tudású járművekért.

 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.