1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Több mint hétszeresésére nőtt a HírTV vesztesége, nagyon rosszul sikerült a 2022-es év.

A Média1 vette észre, hogy közzétette beszámolóját a KESMA alá tartozó HírTV Zrt. A tévécsatornát üzemeltető vállalat elég nehéz éven van túl, a bevételei 5,3-ról 4,9 milliárdra csökkentek 2021-ről 2022-re.

A vállalat vesztesége jelentősen megnőtt – írja a cikk, emlékeztetve arra, hogy két éve még csak mínusz 48 millióra rúgott az adózott eredmény, ehhez képest 2022-ben már 361 milliós veszteséget kellett lenyelnie a cégnek.

A napokban távozott a vezérigazgató

A Média emlékeztet, hogy nemrég lemondott Répásy Bálint, a HírTV, a Hung-Ister műsorgyártó és a Karc FM vezérigazgatója, a jövőben a KESMA újságkihordó logisztikai cégénél folytatja pályafutását.

(Média1)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!