Klasszis Klub online találkozó

Módosult a program!

Május 13. 15:30

Vendég: Dávid Ferenc, a VOSZ volt főtitkára

Legyen előfizetőnk, és regisztrálhat rendezvényünkre!

Előfizetés		
	
Csabai Károly Csabai Károly

A Gattyán György érdekeltségébe tartozó Docler Holding által tulajdonolt 17 társaság beolvad egy tizennyolcadikba. Ezzel összességében közel 22,8 milliárd forintos tőkehiányt sikerült eltüntetni.

Gattyán György Magyarország második leggazdagabb embere a legfrissebb 100-as toplista szerint – mely a lapcsoportunkhoz tartozó Piac&Profit november-decemberi nyomtatott számával együtt jelent meg. A nagyvállalkozó 280 milliárd forintosra taksált vagyona alig 30 milliárddal maradt el a listavezető Csányi Sándorétól, az OTP Bank elnök-vezérigazgatójáétól.

Gattyán György. Fotó: Docler HoldingGattyán György. Fotó: Docler Holding

A Gattyán érdekeltségébe tartozó, luxemburgi bejegyzésű Docler Group 2018-as forgalma 351,4 millió eurót tett ki (ez a 2018-as átlagos MNB-középárfolyamon 112 milliárd forinttal ért fel), az eredmény pedig meghaladta a 7 milliárd forintot. A Forbes 100 legértékesebb, teljesen magyar kézben lévő cég listája szerint a Docler Holding bevétele 2019-ben 389,8 millió euróra ugrott, a cég eredménye viszont veszteségbe fordult, az -65 millió lett.

A legtöbb bevételt és eredményt az online, független, erotikus tartalmat is szolgáltató jasmin.com termeli, amelyek napi forgalma az elmúlt évben elérte a 40-45 millió látogatót, ezzel a világ 36. leglátogatottabb oldala volt. 

A Docler-csoport már az elmúlt két évben is jelentős profiltisztítást hajtott végre, így a cégei száma 20 körülire csökkent. Ennek a 100 leggazdagabb magyar kiadvány szerint „az volt a célja, hogy a szerteágazó cégcsoport visszatérhessen az alaptevékenységéhez, azaz újra főként a streaming technológia fejlesztésére, illetve a világhódító útra indult sporteszközre és sportágra, a teqballra koncentrálhasson”.

2020. november 30-án aztán a Gattyán-vállalatbirodalom további cégösszevonásokat határozott el. A legfrissebb cégközlönyben megjelent hivatalos tájékoztatás szerint nem kevesebb, mint 17 társaság olvad be egy tizennyolcadikba, a Prior Systems Kft.-be.

A beolvadó társaságok:

  • Digital Reality Publishing Kft.
  • Digital Reality Software Kft.
  • Docler Entertainment Kft.
  • Docler Investments Kft. 
  • Docler Számítástechnikai és Szolgáltató Kft.

Ez a cikk az Mfor és a Privátbankár Prémium tartalma, csak a lap előfizetői olvashatják teljes terjedelmében.

Prémium tartalmainkhoz a következő lépések után férhet hozzá:

  1. Regisztráljon (adja meg emailcímét és jelszavát)
  2. Válasszon előfizetői csomagjaink közül
  3. Fizessen bankkártyájával

+1 Amennyiben megújuló havi csomagjaink közül választ, az első hónap csak 390 forint mindkét csomag esetében!

Regisztráció

Jelszó visszaállítás / jelszócsere

E-mailen elküldtük a jelszó visszaállításához szükséges információkat. Kérjük, ellenőrizze postafiókját!Még nem regisztrált? Regisztráció itt

Előfizetői csomagjainkról, az előfizetésről részletesen itt olvashat

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.