<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

És az újonnan induló Európa Konferencia Liga mérkőzéseit is.

Az RTL Magyarország közvetíti az UEFA Európa Liga és az idén újonnan startoló UEFA Európa Konferencia Liga aktuális fordulóinak meccseit, írja az rtl.hu.

Lesznek ugyanakkor olyan mérkőzések is a sorozatokban, melyeket csak online lehet majd követni, az RTL Magyarország prémium streaming platformján, az RTL Most+ felületen.

A tévés cég azt ígéri, új műsort is indítanak a focihoz, a fordulók után megismétlik a legemlékezetesebb pillanatokat, azokat a stúdióbna "neves szakértők" segítségével mutatják be.

(rtl.hu)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.