2018. december 6. 14:54
mfor.hu

8 év után tér vissza a tévéképernyőre Palik László. A Forma 1-es közvetítések legendás riportere a TV2 új vetélkedőjét vezeti majd.

Január 2-án indul a TV2 új extrém sport-realytije, az Exatlon Hungary. A Dominikai Köztársaságban készülő produkció műsorvezetője a nyolc év kihagyás után képernyőre visszatérő Palik László. A Bajnokok és a Kihívók 8-8 fős csapatokban küzdenek meg egymással a versenyben. Minden csapatot négy nő és négy férfi versenyző alkot. Ma bemutatkoztak a Bajnokok csapatának férfi tagjai, olyan olimpiai- és világbajnok sportolók, mint a vízilabdázó Fodor Rajmund, a kajakos Dombi Rudolf, a cselgáncsozó Ungvári Miklós és a testépítő Bereczki Krisztián, áll a csatorna közleményében.

Palik László (Forrás: TV2) Palik László (Forrás: TV2)

Az eredetileg törökök által fejlesztett formátumban erőnléti és ügyességi feladatokat kell megoldaniuk a résztvevőknek, amelyek egy része például a Survivorből már ismerős lehet, majd a Ninja Warriorhoz hasonlóan egy akadálypályán kell átjutniuk a versenyzőknek.

A műsor Latin-Amerika több országában (Brazília, Mexikó, Kolumbia), illetve onnan származóknak sugárzó amerikai csatornán szerepelt sikeresen. A régióban pedig a román nézők találkozhattak már a műsorral.

Palik László kapcsán érdemes megjegyezni, hogy a 2010-es kormányváltás után elhagyta Magyarországot, és évekig külföldön élt családjával. Felesége, Marsi Anikó 2016-ban tért vissza a képernyőre, és a TV2-nél, a Tények című műsorban konferálja fel immár 2,5 éve a kormányzati propagandát.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.