2018. december 6. 14:54
mfor.hu

8 év után tér vissza a tévéképernyőre Palik László. A Forma 1-es közvetítések legendás riportere a TV2 új vetélkedőjét vezeti majd.

Január 2-án indul a TV2 új extrém sport-realytije, az Exatlon Hungary. A Dominikai Köztársaságban készülő produkció műsorvezetője a nyolc év kihagyás után képernyőre visszatérő Palik László. A Bajnokok és a Kihívók 8-8 fős csapatokban küzdenek meg egymással a versenyben. Minden csapatot négy nő és négy férfi versenyző alkot. Ma bemutatkoztak a Bajnokok csapatának férfi tagjai, olyan olimpiai- és világbajnok sportolók, mint a vízilabdázó Fodor Rajmund, a kajakos Dombi Rudolf, a cselgáncsozó Ungvári Miklós és a testépítő Bereczki Krisztián, áll a csatorna közleményében.

Palik László (Forrás: TV2) Palik László (Forrás: TV2)

Az eredetileg törökök által fejlesztett formátumban erőnléti és ügyességi feladatokat kell megoldaniuk a résztvevőknek, amelyek egy része például a Survivorből már ismerős lehet, majd a Ninja Warriorhoz hasonlóan egy akadálypályán kell átjutniuk a versenyzőknek.

A műsor Latin-Amerika több országában (Brazília, Mexikó, Kolumbia), illetve onnan származóknak sugárzó amerikai csatornán szerepelt sikeresen. A régióban pedig a román nézők találkozhattak már a műsorral.

Palik László kapcsán érdemes megjegyezni, hogy a 2010-es kormányváltás után elhagyta Magyarországot, és évekig külföldön élt családjával. Felesége, Marsi Anikó 2016-ban tért vissza a képernyőre, és a TV2-nél, a Tények című műsorban konferálja fel immár 2,5 éve a kormányzati propagandát.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!