<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

A One Crna Gora új montenegrói rekordot állított fel. 

A szerkesztőségünkhöz eljuttatott közlemény szerint a 4iG Csoport montenegrói mobiloperátora, a One Crna Gora üzembe helyezte első 5G bázisállomását, itt a tesztelés első hetében megdöntötték az adatátviteli sebesség montenegrói rekordját.

A bázisállomás, amely a podgoricai Római tér és a vállalat székhelyének területét fedi le, már a tesztelés első hetében megdöntötte a montenegrói adatátvitel gyorsasági rekordját 1648 Mbps-os sebességgel. Ez a sebesség egyebek mellett lehetővé teszi, hogy egy kétórás nagyfelbontású (1080p) filmet egy streaming platformról, például a One ügyfeleinek kínált HBO Max-ról körülbelül 20 másodperc alatt töltsön le a néző.

A One a jövő hálózatát építi, amely sokkal többet nyújt majd a szédítő sebességnél - lehetővé teszi a támogató iparágak további fejlődését, és elindítja az összekapcsolt eszközök teljesen új korszakát

 - mondta Branko Mitrović, a One vezérigazgatója az Elektronikus Hírközlési és Postai Szolgáltatások Ügynökségénél (EKIP) tartott megbeszélés után, amelyen Mitrović mellett részt vettek a magyarországi 4iG Csoport képviselői és az EKIP tagjai is.

Mitrović köszönetet mondott az ügynökségnek a folyamat során tanúsított együttműködésért, valamint azért, hogy a hatóság lehetővé tette az 5G hálózat tesztelését a szabványosított 3600 MHz-es spektrumon. A vezérigazgató emellett kijelentette, hogy a One Crna Gora készen áll az év második felében várható frekvencia aukcióra is.  

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.