2p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

A One Crna Gora új montenegrói rekordot állított fel. 

A szerkesztőségünkhöz eljuttatott közlemény szerint a 4iG Csoport montenegrói mobiloperátora, a One Crna Gora üzembe helyezte első 5G bázisállomását, itt a tesztelés első hetében megdöntötték az adatátviteli sebesség montenegrói rekordját.

A bázisállomás, amely a podgoricai Római tér és a vállalat székhelyének területét fedi le, már a tesztelés első hetében megdöntötte a montenegrói adatátvitel gyorsasági rekordját 1648 Mbps-os sebességgel. Ez a sebesség egyebek mellett lehetővé teszi, hogy egy kétórás nagyfelbontású (1080p) filmet egy streaming platformról, például a One ügyfeleinek kínált HBO Max-ról körülbelül 20 másodperc alatt töltsön le a néző.

A One a jövő hálózatát építi, amely sokkal többet nyújt majd a szédítő sebességnél - lehetővé teszi a támogató iparágak további fejlődését, és elindítja az összekapcsolt eszközök teljesen új korszakát

 - mondta Branko Mitrović, a One vezérigazgatója az Elektronikus Hírközlési és Postai Szolgáltatások Ügynökségénél (EKIP) tartott megbeszélés után, amelyen Mitrović mellett részt vettek a magyarországi 4iG Csoport képviselői és az EKIP tagjai is.

Mitrović köszönetet mondott az ügynökségnek a folyamat során tanúsított együttműködésért, valamint azért, hogy a hatóság lehetővé tette az 5G hálózat tesztelését a szabványosított 3600 MHz-es spektrumon. A vezérigazgató emellett kijelentette, hogy a One Crna Gora készen áll az év második felében várható frekvencia aukcióra is.  

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!