1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A végrehajtók korrupcióval vádolt volt elnöke nem tétlenkedik a házi őrizetben sem. 

Új, ingatlanforgalmazással foglalkozó céget alapított Schadl György, derült ki a közhiteles cégadatbázisból, amelyet a 24.hu szúrt ki. Eszerint a Gold Carpet Ingatlanforgalmazó Kft. kizárólagos tulajdonosa Schadl, a cég ügyvezetője pedig a szintén vádlott édesapja. A társaság főtevékenysége mellett húsz egyéb tevékenységi kört is felvett, köztük az „út, autópálya építését” is. 

Schadl György 2021. novembere és 2023. novembere közt letartóztatásban volt, majd a börtönből házi őrizetbe került. Idén februárban pedig a bíróság enyhítette Schadl házi őrizetének szabályait: így hetente kétszer több órán át bevásárolhat, szakmai továbbképzésen vehet részt, orvosi vizsgálatokra is járhat - írja a portál. 

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!