2018. május 28. 17:54
mfor.hu

Lapunk információja szerint Kázmér Judit PR- és marketing igazgató munkaviszonya a Mediaworksnél a mai nappal megszűnt.

Utóda Madarász János lesz. 

Kázmér Judit a Pannon Lapok Társasága ügyvezetője volt, majd a cég Mediaworks tulajdonába kerülése után 2016. októberében a Mediaworks igazgatóságának tagja is lett. 

Utóda az a Madarász János, aki 2015. novemberében érkezett a Mediaworkshöz, ahol Hanák Tamást váltotta, és lett a cég napilap üzletágának vezetője. Az Opimus (most már Opus, a Mészáros Lőrinchez köthető tőzsdei cég) tulajdonszerzése (és a Népszabadság bezárása) után előbb úgy tűnt, ő is távozik a cégtől, ám végül mégis maradt, igaz, nem korábbi pozíciójában.


Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.