2019. január 9. 18:32
mfor.hu

A szakszervezet még csak választ sem kapott a cégvezetéstől a béremelési javaslatára. Ilyen korábban nem történt, feláll a sztrájkbizottság.

Sztrájkra készülnek a győri Audinál, miután a cégvezetés nem reagált a szakszervezet béremelési javaslatára. Az Audi Hungária Független Szakszervezet szerdai, rendkívüli elnökségi értekezletén elhangzott, a korábbi bértárgyalások során a válasz elmaradására még soha nem volt példa.

Az értekezleten az elnökség úgy döntött, emiatt a 2019.január 14-én megtartandó "bizalmi értekezleten" javasolni fogja, hogy hogy az eddig lezajlott bértárgyalásokat, mint kollektív munkaügyi vitát nyilvánítsa eredménytelennek és állítsa fel a sztrájkbizottságot.

A szakszervezet ezzel együtt továbbra is várja a győri Audi válaszát vagy az esetleges újabb hivatalos, írásos béremelési ajánlatát.

(via Index)

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.