2019. január 9. 18:32
mfor.hu

A szakszervezet még csak választ sem kapott a cégvezetéstől a béremelési javaslatára. Ilyen korábban nem történt, feláll a sztrájkbizottság.

Sztrájkra készülnek a győri Audinál, miután a cégvezetés nem reagált a szakszervezet béremelési javaslatára. Az Audi Hungária Független Szakszervezet szerdai, rendkívüli elnökségi értekezletén elhangzott, a korábbi bértárgyalások során a válasz elmaradására még soha nem volt példa.

Az értekezleten az elnökség úgy döntött, emiatt a 2019.január 14-én megtartandó "bizalmi értekezleten" javasolni fogja, hogy hogy az eddig lezajlott bértárgyalásokat, mint kollektív munkaügyi vitát nyilvánítsa eredménytelennek és állítsa fel a sztrájkbizottságot.

A szakszervezet ezzel együtt továbbra is várja a győri Audi válaszát vagy az esetleges újabb hivatalos, írásos béremelési ajánlatát.

(via Index)

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.