2019. február 4. 07:21
MTI

Ezer dolgozó akar béremelést. Akadozhat a forgalom.

Fennakadások lehetnek hétfőn a hamburgi repülőtér forgalmában, mert vasárnap az utolsó pillanatban egynapos figyelmeztető sztrájkot hirdetett meg a hamburgi repülőtér földi személyzetének szakszervezete. A munkabeszüntetés tervezett kezdete hajnali három óra - tudatta vasárnap éjjel a Verdi nevű szakszervezet. 

A sztrájk a poggyászszállítástól kezdve a repülőgépek karbantartásán át a buszszolgáltatásig terjed, mindemiatt késések fordulhatnak elő és ki is eshetnek járatok. A repülőtér azt tanácsolja az utasoknak, hogy lehetőleg csak kézipoggyász legyen náluk, és korábban érjenek a légikikötőbe.

A sztrájkkal mintegy ezer dolgozó béremelési követelését akarja nyomatékosítani a szakszervezet.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.