1p

Tiborcz István Wáberer György és Jellinek Dániel üzlettársa lett.

2022. november 30. napján a Tiborcz István 100 százalékos tulajdonában álló BDPST Equity Zrt. megszerezte az MHB Optimum Zrt. részvényeinek 100 százalékát Mike Ferenctől - derül ki a tőzsde honlapján közzétett tájékoztatóból. Az információ a Waberer’s Internationaltól származik - mégpedig azért, mert

a Mike Ferenctől Tiborcz István érdekeltségébe került cég birtokolja a a Waberer’s 26,76 százalékát.

A Waberer's-nek így most 4 nagytulajdonosa van, ami igazából 3 személyhez köthető. A most Tiborcz cégéhez került MHB Optimum Zrt. 26,76 százalékos tulajdoni hányaddal rendelkezik; a Trevelin Holding Zrt. 26 százalékkal, a Geraldton Invest Zrt. pedig 5 százalékkal. Ez utóbbi két cég végső tulajdonosa azonban a tőzsde honlapján fellelhető információk szerint Jellinek Dániel - hozzá így 31 százaléknyi tulajdonrész köthető. A harmadik nagytulajdonos Wáberer György, akinek közvetett és közvetlen részesedése 22,89 százalék.

Címlapkép: A Waberer's csoport vontatói. Fotó: Facebook / Waberer's

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!