<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

A légitársaság emailben biztatja az utasait, hogy tiltakozó levelet küldjenek Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszternek.

Levelet küldött a Ryanair a regisztrált felhasználóinak, amiben arra biztatják őket, hogy küldjenek Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszternek tiltakozó üzenetet. A légitársaság emailjéből egy gombnyomással megtehető mindez, tehát arra is energiát fordítottak, hogy az utasoknak ne kelljen a levél megírására időt fordítaniuk.

Egy gombnyomással üzenhetünk Nagy Mártonnak. Forrás: Ryanair, mfor.huEgy gombnyomással üzenhetünk Nagy Mártonnak. Forrás: Ryanair, mfor.hu

A légitársaság által készített automatizált levél ugyan angol nyelvű, de meglehetősen szarkasztikus, hiszen a kormány által unalomig használt „magyar családok” több helyen is szerepel benne, értelemszerűen azonban arra hívva fel a figyelmet, hogy az új adónem komoly terhet jelent az érintettek számára és megdrágítja számukra az utazást.

Az utasoknak küldött üzenetben a Ryanair, hasonló a cég vezérének korábbi kijelentéseihez idióta adónak nevezi a terhet. Arra kérik az ügyfeleket, hogy együtt lépjenek fel, hogy „ezt a tisztességtelen, utasainkat terhelő adót eltöröljék”.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.