<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lenne a Kétfarkú Kutya Párt válasza a válságra? Kik a szavazóik? Legközelebb már bejuthatnak a Parlamentbe?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Kovács Gergellyel, a párt társelnökével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 2. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A légitársaság emailben biztatja az utasait, hogy tiltakozó levelet küldjenek Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszternek.

Levelet küldött a Ryanair a regisztrált felhasználóinak, amiben arra biztatják őket, hogy küldjenek Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszternek tiltakozó üzenetet. A légitársaság emailjéből egy gombnyomással megtehető mindez, tehát arra is energiát fordítottak, hogy az utasoknak ne kelljen a levél megírására időt fordítaniuk.

Egy gombnyomással üzenhetünk Nagy Mártonnak. Forrás: Ryanair, mfor.hu
Egy gombnyomással üzenhetünk Nagy Mártonnak. Forrás: Ryanair, mfor.hu

A légitársaság által készített automatizált levél ugyan angol nyelvű, de meglehetősen szarkasztikus, hiszen a kormány által unalomig használt „magyar családok” több helyen is szerepel benne, értelemszerűen azonban arra hívva fel a figyelmet, hogy az új adónem komoly terhet jelent az érintettek számára és megdrágítja számukra az utazást.

Az utasoknak küldött üzenetben a Ryanair, hasonló a cég vezérének korábbi kijelentéseihez idióta adónak nevezi a terhet. Arra kérik az ügyfeleket, hogy együtt lépjenek fel, hogy „ezt a tisztességtelen, utasainkat terhelő adót eltöröljék”.