2p

Az Európa-bajnokság egy valódi ünnep a futball szerelmeseinek, a Tippelj rosszul! játék pedig egy igazi különlegesség a sportfogadás világában, amely képes még több örömöt és drámát csempészni a meccsek izgalmaiba, ráadásul teljesen ingyen.

Külföldön hatalmas népszerűségnek örvend ez a fajta fogadási játék, amelynek lényege, hogy a közelgő foci-Eb mérkőzéseinek végeredményére kell tippeket leadni, de a cél ezúttal a hibázás, tehát hogy ne a valóságban bekövetkező eredményt találja el a fogadó.

A győzelmet érő, elhibázott tippeket az foci-Eb kezdetéig, azaz június 14-ig kell megtenni. A feladat pedig az, hogy a csoportkörben zajló 36 mérkőzés eredményét kell ROSSZUL megtippelni, majd 4, szintén az Európa-bajnoksághoz kapcsolódó kérdésre kell ROSSZUL válaszolni.

„Az ehhez hasonló játékok kapcsán mindig felmerül a kérdés, hogy vajon könnyebb-e rosszul tippelni, mint jól, a válasz pedig nyilván az, hogy ugyanannyi az esélyünk, azonban ebben az esetben mégsem. Hiszen a Tippelj rosszul! játékban három lehetséges kimenetelűek a mérkőzések (1, 2 vagy x), amelyekből értelemszerűen kettő is rossz tippnek minősül, így némileg könnyebb a fogadó dolga.

Tehát ez egy valódi örömjáték, amely teljesen ingyenes, és sok vicces pillanatot hozhat mind az egyéni játékosoknak, mind a baráti társaságoknak. Ennek megfelelően a fogadtatása is nagyon pozitív, hiszen már most több ezren regisztráltak, és még számítunk egy rohamra az utolsó napokban is, ahogy közeledik a foci-Eb kezdete. Az érdeklődést nyilván növeli a játék fődíja is, amely viszont nagyon is komoly, hiszen kereken 100 millió forint” – mondta Tulik Ágnes, a Vegas.hu-t üzemeltető LVC Diamond Kft. marketingigazgatója.

A részsikereket is díjazzuk! A 100 millió forint összegű fődíj mellett további sportfogadási bónuszösszegeket is nyerhetnek a Vegas.hu-n azok a játékosok, akik az egyes fordulók kimenetelét rosszul tippelik meg.

A vegas.hu oldalon létrehozott ingyenes játékosfiókkal lehet regisztrálni a tippelésben való részvételhez, és már kezdődhet is az izgalmas játék a mesés nyereményért.

(x)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!