2019. május 5. 13:39

Eredménytelenül zárult a Telkiben lévő Globall Hotel felújítására kiírt közbeszerzési eljárás. Mint kiderült, túl kevés a pénz.

Még februárban írt ki közbeszerzési eljárást a Magyar Labdarúgó Szövetség a Telkiben lévő Globall Hotel felújítására. A munkálatok során a szobák és a konferencia rész is átalakításra került volna, a burkolatok, nyílászárók, bútorok cserelve lettek volna, teljesen felújították volna az épületgépészeti rendszereket és épületvillamossági hálózatot, valamint a hotelhez tartozó sportlétesítmények öltözőjét is felújították volna. A közbeszerzés azonban eredménytelenül zárult a rendelkezésre álló fedezet szűkössége miatt - derül ki egy friss hirdetményből

Fotó: globall.hu Fotó: globall.hu

Mint az az összefoglaló tájékoztatóból kiderül, a munkára 2 cég nyújtott be ajánlatot:

  • az EB Hungary Invest Kft., 
  • és a Szilas Építő Kft. 

Az azonban nem derül ki, hogy a hotel felújítására tekintve milyen összegű ajánlatot adtak be a cégek, ahogy az sem, hogy mekkora összeg áll az MLSZ rendelkezésére. 

A labdarúgó szövetség megkeresésünkre sem szerette volna elárulni, hogy mennyi pénz lenne a munkákra, mivel "lehetséges, hogy újabb kiírásra kerül sor". Tájékoztatásuk szerint erről azonban egyelőre még nem született döntés, ahogy arról sem, hogy a szövetség megemeli-e majd a rendelkezésre álló keretet. Sietni nem szükséges, hiszen a hirdetményben szereplő információ szerint a munkaterület átadására 2019. november 19-én kerülne sor.

A beérkezett ajánlatok nagyságát illetően annyit azonban elárult az MLSZ, hogy azok

"jelentős mértékben meghaladták a rendelkezésre álló forrást".

A beruházást egyébként "a tervek szerint állami és/vagy látvány-csapatsport adótámogatásból illetve saját forrásból" valósítja meg az MLSZ.

 

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!