<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mi lesz, ha nyer az ellenzék? Megfékezhető az infláció?
Mekkora lesz a következő kormány mozgástere?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Király Júliával, az MNB korábbi alelnökével, Márki-Zay Péter tanácsadójával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. december 16. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Diófa Alapkezelő Pozsgai Gábort nevezte ki a vállalat új értékesítési igazgatósági tanácsadójának.

A szakember, aki 2021 augusztusa óta segíti az alapkezelő munkáját, elősorban az értékesítési stratégiai keretrendszer kialakításáért és hatékony működtetéséért lesz felelős.

Pozsgai Gábor személyében új értékesítési igazgatósági tanácsadó csatlakozott a Diófa Alapkezelőhöz 2021 augusztusában, aki az értékesítési terület fejlesztésében fog jelentős szerepet betölteni. Pozsgai Gábor legfontosabb feladatai közé tartozik az alapkezelő értékesítési stratégiai keretrendszerének kialakítása, a sales tevékenység sikeres vezetése. A szakértő emellett részt vesz az értékesítési csatornák kiépítésében és az ügyfélakvizíciós folyamatok fejlesztésében, amelyek célja az alapkezelő által kínált szolgáltatáspaletta, illetve a kezelt vagyon növelése.

Pozsgai Gábor, a Diófa Alapkezelő értékesítési igazgatósági tanácsadójaPozsgai Gábor, a Diófa Alapkezelő értékesítési igazgatósági tanácsadója

hirdetés

Pozsgai Gábor több évtizedes szakmai tapasztalattal érkezik a Diófa Alapkezelőhöz. Ezt megelőzően, két éven át a KDB Bank Európa Zrt.-nél töltött be MM-Dealer pozíciót.  2011 és 2018 között az OTP Bank Treasury Retail Sales részlegét vezette, ez idő alatt közreműködött a Treasury Sales részlegével kapcsolatos banki ügyvitel és a releváns szabályzatok kialakításában is. Közgazdász és pszichológusi végzettséggel rendelkezik, diplomáit a Külkereskedelmi Főiskolán és az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen szerezte.

Nagy örömömre szolgál, hogy egy rendkívül professzionális és erős vízióval rendelkező csapat részese lehetek – igyekszem az eddig megszerzett szakmai tapasztalataimmal a Diófa Alapkezelő jövőbeli növekedését támogatni – mondta Pozsgai Gábor, a Diófa Alapkezelő értékesítési igazgatósági tanácsadója. Hozzátette: Számos izgalmas terület vár még kiaknázásra az értékesítésben, bízom abban, hogy ezen a területen is idővel úttörő szerepet képviselhetünk az alapkezelői piacon.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.