2019. július 1. 07:00
mfor.hu

Két új cégtárs is csatlakozott.

Deák László személyében új igazgatója van a PwC Magyarország adó- és jogi tanácsadási üzletágának - értesült az mfor. Eddig Lőcsei Tamás (a vele készült interjúnkat itt olvashatja) igazgatta a területet, de tavaly a cég vezérigazgatójának nevezték ki, illetve a közép- és kelet-európai régióban is van innovációs vezetői feladata, ezért vélhetően a terhek optimális megosztása miatt született döntés az üzletágat illetően.

Deák László Deák László

A főleg közvetett adókkal - áfa, jövedéki adó - foglalkozó Deák László neve nem csak az adószakmában csenghet ismerősen, tagja például a Magyar Jégkorong Szövetség felügyelő bizottságának is.

A PwC-hez továbbá két új cégtárs, Könczöl Enikő és Juhász Gergely csatlakozik, előbbi pénzügyes vonalon tevékenykedik, utóbbi adó és jogi területen.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.