2019. július 1. 07:00
mfor.hu

Két új cégtárs is csatlakozott.

Deák László személyében új igazgatója van a PwC Magyarország adó- és jogi tanácsadási üzletágának - értesült az mfor. Eddig Lőcsei Tamás (a vele készült interjúnkat itt olvashatja) igazgatta a területet, de tavaly a cég vezérigazgatójának nevezték ki, illetve a közép- és kelet-európai régióban is van innovációs vezetői feladata, ezért vélhetően a terhek optimális megosztása miatt született döntés az üzletágat illetően.

Deák László Deák László

A főleg közvetett adókkal - áfa, jövedéki adó - foglalkozó Deák László neve nem csak az adószakmában csenghet ismerősen, tagja például a Magyar Jégkorong Szövetség felügyelő bizottságának is.

A PwC-hez továbbá két új cégtárs, Könczöl Enikő és Juhász Gergely csatlakozik, előbbi pénzügyes vonalon tevékenykedik, utóbbi adó és jogi területen.

Lépj velünk a növekedés útjára! Kockázati tőke, közösségi finanszírozás / crowdfunding, gyakorlati tapasztalatok hazai és nemzetközi nagyágyúktól és startupperektől! Ismerd meg a legújabb finanszírozási lehetőségeket és a startup-ökoszisztéma fejlődési irányait és lehetőségeit!

Finanszírozás 2019 - startuppereknek kedvezmény, 25 év alattiaknak ingyenes! Részletek és jelentkezés