1p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

De maradnak önálló szerkesztőség.

A Telex vezetői által alapított Gazdrovat Kft.- hez kerül a G7 gazdasági portál. A gazdasági fókuszú portál 2017-ben indult útjára azzal a céllal, hogy közérthető formában tudósítson makrogazdasági, gazdaságpolitikai, vállalati és egyéb pénzpiaci témákról. Az alapítók számára fontos szempont volt, hogy a lap függetlenül, olykor egymásnak teljesen ellentétes perspektívák bemutatásával tegyen hozzá a közbeszédhez.

A bejelentés a G7 oldalán is olvasható már
A bejelentés a G7 oldalán is olvasható már

A G7 tulajdonosainak célja a gazdasági portál felvállalt küldetésének megtartása, egy fenntartható működés mellett, amiben a Telex vezetői (Kárpáti András, Kárpáti Márton, Pusztay András) által alapított Gazdrovat Kft. lehetőséget lát.

A G7 önálló szerkesztőségként működik tovább, de szoros együttműködésben lesz a Telexszel is - olvasható a Telex közleményében

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!