2018. április 24. 15:15
mfor.hu

Nagy bejelentéseket tett a hazai fapados légitársaság.

2018 végén megnyitja új kiképzőközpontját Budapesten a Wizz Air, áll a légitársaság keddi közleményében. Az új létesítményben 2 új, csúcstechnológiájú teljes, mozgó szimulátor, egy rögzített szimulátor, egy vadonatúj fedélzeti vészhelyzeti evakuációs kiképző egység, valamint a tűzoltás gyakorlására szolgáló „Real Fire Fighting Trainer” egység kap helyet.

Az új kiképzőközpont lehetővé teszi a légitársaságnak, hogy akár 100 főre növelje napi képzési kapacitását. Ez a szám a jövőben akár napi 250 fő fölé is növekedhet.

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől pár percre elhelyezkedő létesítmény a régió legnagyobb, és a Wizz Air közlése szerint egyben Közép- és Kelet-Európa legfejlettebb légiközlekedési kiképzőközpontja lesz. Amit a 3800 négyzetméteres központ ad majd:

  • 3 szimulátor és a fedélzeti kiképző egység
  • 14 tréningszoba

A létesítményt a későbbiekben bővíteni is lehet további szimulátorokkal vagy tréningszobákkal.

A közlemény másik fókusza, hogy április 20-án elindult a Wizz Air legújabb járata, Budapest és Basel-Mulhouse-Freiburg (EuroAirport) repülőtere között. Az új járat hetente ötször közlekedik.


Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.