1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az atomerőmű bővítésén fog dolgozni.

SUS Hungary Kft. néven a paksi ipari parkban jegyeztek be egy új, orosz tulajdonban lévő céget október végén - írja a 24.hu. A lap információi szerint a cég a Paks II atomerőmű primer körének kiépítésén fog dolgozni. A primer kör az atomerőmű lelkét jelenti: ez az atomreaktort, a keringtetőhurkokat és a szivattyúkat, a gőzfejlesztők hőátadó csöveit, valamint a térfogat-kompenzátort magába foglaló rendszercsoport. Keresték a cég ügyvezetőjét, hogy pontosan mi lesz a cég feladata, de nem érkezett válasz a cikk megjelenéséig.

A SUS Hungary anyavállalata mindenesetre a Szevernoje Upravlenyije Sztroityelszvaru (SUS), utóbbi pedig az orosz építőipari mamut, a Titan2 Holdingot alkotó öt cég egyike. A magyarországi leányvállalat, a SUS Hungary alapítására jóval korábban készültek, az alapító okirata idén január 22-ei keltezésű, de a cégbejegyzés, alaposan megkésett, október végére csúszott. A késedelem oka, hogy a társaság pénzforgalmi számlájának megnyitása és a törzstőke rendelkezésre bocsátása a megszokottnál jóval hosszabb időt vett igénybe.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!