1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Az eddigi vezető más pozícióban folytatja.

A Porsche Holding Salzburg novemberi 22-i hatállyal Wachtler Tamást nevezte ki a Porsche Hungaria ügyvezető igazgatójává; a 44 éves szakember az értékesítési- és marketing területekért lesz felelős – közölte a társaság.

A közlemény szerint a távozó ügyvezető igazgató, Brigitte Auernigg, aki 2023 júniusában csatlakozott a Porsche Hungariához, továbbra is a back office, a pénzügyi területek, az aftersales és az alkatrészközpont (PBS, Parts Center Budapest) felelőse marad. Wachtler Tamás az AutoWallistől érkezett a Porsche Hungáriához, részt vett a kínai BYD márka magyarországi bevezetésében.

A Porsche Hungaria Kereskedelemi Kft. nettó árbevétele tavaly 421,477 milliárd forintra nőtt az előző évi 400,805 milliárd forintról. Az adózott eredmény a 2021-es 4,731 milliárd forintról 2,954 milliárd forintra csökkent tavaly.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!