<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Az Opus közölt újabb céges örömhírt a tőzsde honlapján. 

Az Opus Globan Nyrt. kedden tette közzé a tőzsde honlapján, hogy a közvetett tulajdonában álló Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. nyertes ajánlatot tett egy közbeszerzésen. 

A NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő „Páty és az M1 ap. csomópont közötti összekötő út” elnevezésű tenderén futott be a közbeszerzéseken gyakran vitézkedő Mészáros és Mészáros ajánlata - ezúttal közel 4,4 milliárd forint összértékű pályázattal nyertek.

Illusztráció: DepositphotosIllusztráció: Depositphotos

Bár még csak február van, az Opusnak már több hasonló közleményt volt szerencséje közzétenni idén. A Mészáros és Mészáros például felújíthatja a csepeli szabadkikötőt:

Az R-Kord pedig már behúzott idén egy vasúti hálózatfejlesztést:

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.