TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

Két piaci szegmens is az Amazon fókuszába került, amelyekre hamarosan beléphet az informatikai óriás.

Az Amazon fontolgatja, hogy új biztosítás-összehasonlító weboldalt indít Angliában. Sajtóértesülések szerint nem küszöbönálló a belépés erre a piacra, de már több biztosítóval is felvette a kapcsolatot, hogy a lehetőségekről egyeztessenek. A hasonló angol weboldalak részvényei már a hírre esni kezdtek, hiszen az Amazon esetleges belépése teljesen felforgatná a piacot, de már más szektorok is reagáltak hasonlóan az ilyen hírekre, olvasható az Equilor reggeli hírlevelében. Nemrég egy amerikai online gyógyszeráruházat vásárolt, amire a patikaláncok részvényei is meredeken estek.

Az Amazon a mozi piacra is tervez belépni, meg szeretné vásárolni a Landmark Theaters moziláncát. Hasonló piaci reakció bontakozott ki a hírre, mint a biztosító portál indítás esetében, esni kezdtek a konkurens filmvetítő társaságok árfolyamai. Az Amazonnak már van filmstúdiója, TV stúdiója, zene szolgáltatása, és ha sikerülne a Landmark akvizíciója, több mint 50 mozit tudhatna magáénak a technológiai óriás. Szinergiát hozhatna létre, hogy ezeken keresztül tudja saját filmjeit vetíteni az Amazon.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.