1p

"Dinamikusan halad előre a Zrínyi 2026 honvédelmi és haderőfejlesztés program végrehajtása."

Ultrakönnyű taktikai járműveket, vagyis homokfutókat vett a honvédség. A Polaris MRZR-4 típusú járműveket a szolnoki Ittebei Kiss József helikopterbázison adták át, a Visegrad 4Sight 2018 V4-es különleges műveleti gyakorlat sajtónyilvános napján. A kocsikat az MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár kapta, szám szerint tizenkettőt, küllem szerint pedig drappot:Simicskó István honvédelmi miniszter (j2) és Benkő Tibor, a honvédvezérkar főnöke (j3) a homokfutók átadásán 2018. március 29-én. (MTI Fotó: Máthé Zoltán)


Dinamikusan halad előre a Zrínyi 2026 honvédelmi és haderőfejlesztés program végrehajtása, történelmi időszak ez a Magyar Honvédség életében - mondta csütörtökön a szolnoki hadgyakorlatot megtekintő, majd a homokfutókat átadó Simicskó István honvédelmi miniszter.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!