1p

Attrakció a Duna mellett – egyelőre csak ennyit lehet tudni.

Egy új, a Dunánál megvalósítandó attrakcióra kapott támogatást Kreinbacher József üzletember cége, a Chain Bridge Experience Kft. – vette észre a 24.hu. A DK-s Vadai Ágnes kérdésére Dömötör Csaba államtitkár úgy fogalmazott, hogy

a fejlesztés eredményeként létrejövő turisztikai látnivaló a tervek szerint rendezvények és kiállítások nemzetközileg jegyzett helyszíne is lesz, emellett vendéglátó funkcióval is fog rendelkezni.

A portál cikke szerint Vadai azután fordult a kormányhoz a kérdéssel, hogy sem Kreinbacher cége, sem a Magyar Turisztikai Ügynökség nem volt hajlandó elárulni, pontosan milyen attrakcióra kapott ötmilliárd forintos támogatást a vállalkozás.

Dömötör Csaba végül hozzátette:

ez a projekt Magyarország turisztikai kínálatának élményalapú fejlesztése mellett a hazai turizmus további bővülését is szolgálhatja. Fontos cél továbbá, hogy Budapest turisztikai vonzerejét minden lehetséges eszközzel tovább növeljük. A szóban forgó beruházás ehhez is nagymértékben hozzájárulhat.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!