2018. május 2. 15:20
mfor.hu

A kétkerekű ráadásul nem oldalkocsiként fityegne a jármű oldalán, hanem az elejébe lenne beleépítve, a motorháztető alá, onnan lehetne előregördítve kivenni.

Hamarosan izgalmas, motorkerékpár-autó hibridet fejleszthet a Ford, szúrta ki az Autoweek. A(z ezúttal nem a meghajtása miatt) hibrid jármű koncepciója elsőre leginkább a Batmobile-éra hasonlít.

Maguk a rajzok alapján pedig az Autoweek az egyelőre még csak ötletszinten létező kocsit a Ford Focushoz vagy Escorthoz hasonlítja. A "multimodális szállítóeszközként" megnevezett járműre nemrég adta be a szabadalmat a cég, és a papírok tanúsága szerint elektromos meghajtású, önvezető autó lesz, a két összetevőjét pedig egymástól elkülönülve, egyszerre is lehet majd használni. Vagyis, mondjuk, míg apu a kocsimotor kocsi részével elugrik bevásárolni, addig anyu a kocsimotor motor részével gyakorolhatja a rendőrkanyart. Vagy bármi mást.A motor alapállapotban a vezető és az anyósülés között lenne, onnan lehetne előregördítve kivenni a kocsiból. A motor akksija a koncepció szerint az autóéra lesz kötve, és a kettőt egyszerre, egy rendszerben lehet majd tölteni. A tervekből az is kiderül, hogy az autó műszerfalának egy része - az "infotainment felület" - a motorba lesz beépítve, vagyis ez a képernyő funkcionálna a motor saját műszerfalaként, amikor a kétkerekűt külön használják.

Persze ez még csak a szabadalom, hogy a járgány meg is valósul, az még korántsem biztos.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.