TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2019. június 27. 18:58
mfor.hu

A mai napon megtartott rendkívüli közgyűlés áldását adta arra, hogy az év elején MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bankra keresztelt hitelintézet konszolidált adózott eredménye 2018-ban 13,44 milliárd forint lett, szemben az egy évvel korábbi 131 milliós mínusszal.

Az MTB közzétételéből az is kiderül, hogy konszolidált mérlegfőösszege 2324 milliárd forint lett, mintegy 23 milliárddal több az egy évvel korábbinál. A Takarék Csoport továbbra is a negyedik legnagyobb pénzügyi csoport Magyarországon.

Előreléptek Előreléptek

 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.