2019. szeptember 30. 13:40
mfor.hu

Újabb megállapodást kötött a Visa és Európa piacvezető fintech cége, a Revolut. A Visa márkanevét  kiaknázva a Revolut mostantól öt újabb régióban, 24 új piacot elérve jelenhet meg termékkínálatával.

A digitális bankolási alternatívát kínáló cég 2017-ben kezdte meg a Visa kártyák kibocsátását európai ügyfelei számára. A mostani megállapodással a két fél a Revolut globális üzleti terjeszkedését kívánja elősegíteni.

A Visa márkanevét, széleskörű jelenlétét és globális elfogadási hálózatát kiaknázva a Revolut mostantól öt újabb régióban, 24 új piacot elérve jelenhet meg termékkínálatával, összesen 56 piacon - olvasható a cég közleményében.

Fotó: depositphotos.com Fotó: depositphotos.com

A megállapodás értelmében a Revolut globális terjeszkedése során elsődlegesen Visa márkájú kártyákat fog kibocsátani.A Visát több mint 200 országban csaknem 54 millió kereskedőnél elfogadják, így rendelkezésünkre áll az a széleskörű jelenlét, tapasztalat és szakértelem, amely segít a fintech cégek, mint például a Revolut globális terjeszkedésének előmozdításában.”

A Visa és Revolut szoros partneri kapcsolatot épített ki az elmúlt négy évben, azóta pedig sikeresen használta ki a Visa globális hálózatát és lehetőségeit gyors globális terjeszkedésében.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.