<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

Mint tudjuk, a mai világban nehéz jó munkáltatót, illetve munkájára igényes munkavállalót találni. Ezért szüksége van mind a két félnek egy összekapcsolási lehetőségre, például egy álláshirdető portálra. 

Milyen egy jó álláshirdető és kereső oldal?

Legjobb, ha olyan oldalt választunk, ami könnyen értelmezhető, és legalább helység és szakma szerint kategorizált. Így a munkaadó és a munkavállaló is könnyen rátalálhat egymásra. A DebrecenAllas oldal pontosan ilyen. Legyen szó akár az irodai vagy a vendéglátói munkákról, válaszd a számodra legjobb állást.

Ha munkát keresünk

Válasszuk ki a számunkra lehető legopcionálisabb munkát. Persze vegyük figyelembe, hogy milyen távolságra van tőlünk, milyen juttatásokat biztosít számunkra, és hogy a szakmánknak megfelelő munkára adjuk le a jelentkezésünket. Ha ez megtörtént, várhatjuk az adott cég behívását az interjúra.

Fontos a megfelelő öltözet az állásinterjún

Legyen szó egy kereskedelmi koordinátori állásról vagy egy gyorséttermi kisegítői munkáról, legyünk tisztában azzal, hogy fontos a megjelenés. Ahány munkahelyet keresünk fel, annyi különféle elvárással kerülhetünk szembe. Vegyük figyelembe, hogy milyen pozícióba jelentkezünk. Nem mindegy, hogy egy irodai munkára vagy egy gyorséttermi állásra jelentkezünk. Persze az első esetben inkább egy elegánsabb, de ne túl csicsás öltözékben jelenjünk meg. A második esetben pedig célszerűbb, hogy a hétköznapi öltözetünktől egy fokkal elegánsabb ruhában jelenünk meg.

Ha új kollégát keresünk

A legmegfelelőbb, ha egy olyan álláshirdető portálra tesszük fel a hirdetésünket, ahol gyorsan és egyszerűen tudjuk mindezt megtenni. Legyen bármilyen kérdésünk, gyorsan, szinte azonnal választ kapunk, azaz a kapcsolattartás zökkenőmentesen működik. 

Az álláshirdetés feladásánál fontos, hogy a leendő munkavállalónkat tájékoztassuk a legfontosabb dolgokról. Mint például a munkavégzés helyéről, a munkahelyen elvárt feladatokról, egyéb elvárásokról, előnyökről és a juttatásokról. Továbbá elengedhetetlen megjelölni, hogy mi a munkavégzés területe és célszerű egy pár sort írni a cégről, ahova az újdonsült kollégát várjuk. Az a legjobb, ha a jelentkező felkészülten tud megjelenni az interjún, hiszen így láthatjuk igazán a rátermettségét, és így elkerülhetjük a feleslegesen jelentkező munkavállalókat.

A lényeg a munka- és munkaerő-keresés világában

Ha egy mások számára is érthető, egyszerű, jól megfogalmazott, álláshirdetést adunk fel, ami minden fontos információt tartalmaz, akkor biztosan megtaláljuk a megfelelő alkalmazottat. Ha munkakeresők vagyunk, és egy ilyen hirdetéssel találjuk szembe magunkat, ráadásul megfelelő szakértelmünk van hozzá, akkor biztosan kecsegtető lesz számunkra az új lehetőség. 

Legyünk az ország bármely területén, biztosan megtaláljuk a számunkra megfelelő munkaadót és munkavállalót egy igényes álláskínáló oldalon, ha van egy megfelelő hirdetés, ami összeköti őket.