<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Teret adunk olvasóink, nézőink hangjának, és szeretnénk bemutatni, hogyan gondolkoznak ők a világról, Magyarországról és a legaktuálisabb kérdésekről.

Egy újfajta véleményrovatot indít az mfor.hu Aranyélet névvel, melyben alapvetően kétféle, de lényegét tekintve hasonló tartalommal jelentkezünk hetente kétszer is. A hét első felében kollégáink veszik nyakukba a várost, és a legaktuálisabb, legfontosabb kérdésekről faggatják a nyilatkozni vágyó járókelőket. Talán kicsit elhasználtnak tűnhet a kifejezés, de kíváncsiak vagyunk az utca hangjára és véleményére. Mit gondolnak az elszálló inflációról? Mi a véleményük a magyar egészségügy és oktatás helyzetéről? Mit szólnak ahhoz, hogy ismét a Fradi lett az NBI bajnoka?

A hét utolsó napján pedig az írásos véleményeknek biztosítunk terepet. Ha tapasztalt valamit a közvetlen környezetében, vagy kikapcsolódáskor fogalmazódott meg Önben egy vélemény, ossza meg velünk. Itt fontos megjegyeznünk, hogy a szerkesztőségnek jogában áll szerkeszteni ezeket az anyagokat, ahogy nem köteles minden beérkező anyagot leközölni annak tartalmától és stílusától függően. Várjuk írásaikat az e-mail-címre!

Az új rovatunk az első videóval még szerda este elindul, tartsanak velünk és bátran osszák meg velünk véleményüket, tapasztalataikat! 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.