2p

Rengetegen kiakadtak annak hallatán, hogy a Gazprom lehet a Fradi új szponzora. Az egyik ilyen olvasónkat idézzük most.

Aranyélet című rovatunkban vasárnap esténként olvasói leveleket adunk közre. Jóról is, rosszról is. Szerkesztőségünk a levelek tartalmával nem feltétlenül ért egyet, azokat jogunkban áll megszerkeszteni, miközben a stílusuktól és a tartalmuktól függően nem vagyunk kötelesek mindegyiket közölni. Várjuk írásaikat az  e-mail-címre!

Egy orosz már korábban is megjelent a Fradinál, az edző Sztanyiszlav Csercseszov, aki igen jó kapcsolatot ápol Putyinnal
Egy orosz már korábban is megjelent a Fradinál, az edző Sztanyiszlav Csercseszov, aki igen jó kapcsolatot ápol Putyinnal
Fotó: Depositphotos

"Tisztelt Aranyélet!

Dupla adag szívgyógyszert kellett bevennem, amikor meghallottam, hogy ez az Orbán vagy a Szijjártó a Gazpromot hozza ide szponzornak a Fradihoz. Tősgyökeres fradistaként kikérem magamnak, hogy ez a cég, amelyik nyíltan az Ukrajnát megtámadó Putyint támogatja ide jöjjön a békés Magyarországra és befeketítse a milliónyi magyar által kedvelt, nagy hagyományokkal rendelkező klubot.

Nekem ne beszéljenek üzletről, meg hogy az a cég már az UEFA-t is támogatta a Bajnokok Ligája szponzoraként. Ez engem nem érdekel, engem csak a Fradi érdekel. Ne mocskolják be a nevét, nem szeretném, ha nemzetközi bojkott indulna a Fradi ellen csak azért, mert a korrupt vezetése, élén a Kubatov Gáborral, eladja a klub és a szurkolók becsületét.

Milyen érdek fűződik ehhez nekünk, szurkolóknak? Semmi. Nem hiszem el, hogy ne érdeklődne más nagyvállalat a Fradi iránt. Ki van zárva. Az elmúlt években szép eredményeket ért el a focicsapat, arra lehet alapozni. Szerintem az is baj ezzel a Gazprom-üggyel, hogy a klub más csapataira, például a kézilabdásokra vagy a vízilabdásokra és még a hokisokra is rossz fényt vet. Előbb-utóbb úgyis összekötik őket az oroszokkal és abban nem lesz köszönet.

Szóval csak azt akarom mondani, hogy én nem megyek többet Fradi-meccsre, ha jönnek az oroszok. Ja, és mást is lebeszélek, úgyhogy több szurkolót is azonnal elveszítenek.

Egy nagyon régi pesti fradista a IX. kerületből."

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!