1p

Az már ünnepnap, ha zöldség vagy gyümölcs kerül az asztalra.  

Egyedülállókat kérdeztünk, de nem csak időseket. Többnyire értelmetlennek, egyesek átverésnek is tartották a néhány alapvető élelmiszerre vonatkozó árstop meghosszabbítását. Mindenki azt mondta, hogy szinte naponta mennek fel az árak és sokan mondták azt is, hogy ismeretségi körükben többen kénytelenek lemondani a gyümölcsről és néha még az alapvető zöldségekről is.

Általában kevesebbet vesznek a megszokott termékekből, valahogy összespórolják vagy segít a család. Némelyik megszólaló reménytelennek gondolja a harcot, hiszen szerintük a kereskedő más termékeken biztos behozza az árstop miatt kiesett bevételt.

Ha tetszett a videó, iratkozzon fel a Youtube-csatornánkra, hogy azonnal értesülhessen videós híreinkről is. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!