<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az már ünnepnap, ha zöldség vagy gyümölcs kerül az asztalra.  

Egyedülállókat kérdeztünk, de nem csak időseket. Többnyire értelmetlennek, egyesek átverésnek is tartották a néhány alapvető élelmiszerre vonatkozó árstop meghosszabbítását. Mindenki azt mondta, hogy szinte naponta mennek fel az árak és sokan mondták azt is, hogy ismeretségi körükben többen kénytelenek lemondani a gyümölcsről és néha még az alapvető zöldségekről is.

Általában kevesebbet vesznek a megszokott termékekből, valahogy összespórolják vagy segít a család. Némelyik megszólaló reménytelennek gondolja a harcot, hiszen szerintük a kereskedő más termékeken biztos behozza az árstop miatt kiesett bevételt.

Ha tetszett a videó, iratkozzon fel a Youtube-csatornánkra, hogy azonnal értesülhessen videós híreinkről is. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.