<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Már majdnem kész a Mol Campus, a legnagyobb magyar vállalat óriási új toronyháza. Messziről jól néz ki, de még nem tudjuk milyen belülről és mit nyújt a sok-sok milliárd forintért, amennyiből felépült. Pesten és Budán is kérdezősködtünk.

Van, aki nem is hallott róla, mások szerint jó, hogy lesz, ebben felzárkózunk a nagy nyugati városokhoz. Még megbecsülni sem tudták, hogy mennyibe kerül, de látványosságként többen örültek neki. Voltak, akik az úgynevezett "vállalkozókat" sejtik mögötte. Hogy minek ennyi irodaház, amikor sok félig üresen áll? Na, ezt nem tudták megmondani. De ötleteik azért voltak. 
 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.