3p

Beszóltam a Facebookon című rovatunkban a hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltói kommentjeiből szemezgetünk.

Ezen a héten Magyar Péter kijelentése váltotta ki a legtöbb véleményt az olvasóinkból:

"a jóisten mentsen meg az Orbán utáni Fidesztől, mert az még rosszabb lesz, mint ez. Természetesen Orbán Viktor vezeti a kormányt, ő a felelős mindenért, és az ő családja gazdagodik elsősorban, de ő legalább nyomokban tartalmazott – legalábbis fiatalabb korában – elveket. Aztán Kádár János 21. századi reinkarnációjává vált" - vélekedett.

Orbán Viktor amikor csak teheti,  gazsulál Vlagyimir Putyinnak
Orbán Viktor amikor csak teheti, gazsulál Vlagyimir Putyinnak
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Bizonyos tekintetben az orbáni-rendszer valóban hasonlít a kádári urambátyám rendszerre, egy kivétellel: a NER mostani urizálása kevésbé volt jellemző a legvidámabb barakk akkori vezetőire és kedvezményezetteire. Ha szemléletes példával szeretnénk élni: ez egy kicsit amikor a kádári urambátyám rendszer és a móriczi dzsentri világ találkozik a boncasztalon...

Mit szóltak ehhez az olvasóink? A több ezerből a legnépszerűbbeket választottuk ki:

Hasonlót érez Attila:

Horthy mázzal leöntve.

Gabriella szerint

" Legvidámabb barak" ezt építette Orbán Viktor. Felismerte, hogy a gondoskodás, "apánk". Ezt igényli a társadalom többsége, aki így szocializálódott, és elmegy szavazni! De ennek vége lesz ha, egy új generáció, nem kér ebből. 

Huba véleménye:

Még Kádár is jobb ember volt.

Tibor sarkos meglátása:

Soha ne hasonlítsd hozzá, ezerszer jobb életünk volt mint most. E zek a mostani tetvek ellopnak mindent, dolgozunk látástól mikulásig és éhen döglik a magyar, köszönjük ennek a rohadt kormánynak.

Ildikó:

Ez sértés Kádárra, egy öltönye és egy órája volt, amikor meghalt.

János óvatos az ilyen kijelentésekkel: 

Magyar Péter röpke megjelenése óta annyi mindent összehordott már, hogy ember lenyen a talpán, aki el tud rajta igazodni. Lehet, hogy ez is a célja, mert nem könnyű ennyi rajongó elvárásainak megfelelni, de úgy látszik működik, csak nehogy csalódás legyen a vége.

Zsuzsanna véleménye:

Van benne igazság!

S. Imréné:

Rosszabb, Rákosié, éltem már akkor, tudom. Egykor az oroszok menekítették, ott élte le hátralévő életét, bízzunk benne reinkarnációjával is ez történik majd.

Teréz így látja:

Egyik sem a nép érdekét szolgálta. Kádár az oroszokét, Orbán a saját, a családja, a sleppje és az oroszok érdekeit. Ja, utóbbi a kínai érdekeket is.

Mária véleménye:

Kádár szegényen halt meg! Hasonlítsátok össze az Orbán család vagyonával!

László:

Kádártól abszolúte különbözik ebben a tekintetben is. Orbán próbálja megjátszani, hogy ő olyan, mint Kádár, de minden eddigi cselekedete ennek pont az ellenkezőjéről szól.

Mondja el véleményét, írjon olvasói levelet az [email protected] e-mail-címre vagy kommenteljen bátran az Mfor és a Privátbankár Facebook-oldalán!

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!