5p

Idén minden héten készítettünk "Utca embere" videót, most a legnépszerűbbeket gyűjtöttük össze Önöknek. Íme a lista.

1. Mészáros Lőrinc jachtozott

Sokkolta az országot, amikor egy Rose D’or (Aranyrózsa) nevű 30 milliárdos jachton fotózták le Mészáros Lőrincet és feleségét, Várkonyi Andreát. A Klasszis klub YouTube-csatornáján négy hónap alatt 33 ezren látták az erről készült videót.

2. Hová megy Orbán Viktor?

Szintén a bulvár kategóriába tartozott, amikor arról kérdeztük az embereket, hogy szerintük Orbán Viktor kormányfő miért megy be kedden reggelenként egy ferencvárosi házba. Ezt 22 ezren látták.

3. Nincs tanár, nincs jövő?

A tanárok helyzetéről rengeteg szó esett 2023-ban, ezért nem véletlen, hogy 21 ezren látták azt a videót, amelyben pedagógusokat kérdeztünk.

4. Állampapír az álompapír?

Idén is vették az emberek az állampapírt, mint a cukrot, amiben az is szerepet játszott, hogy új sarcot vetett ki a kormány a lakossági megtakarításokra: 13 százalékos szociális hozzájárulást is fizetni kell betéti kamatok után. Ezt 16 ezren látták.

5. Ennyiből ki tud megélni?

Az infláció miatt a megélhetés is sokkal nehezebb lett 2023-ban, ezért a minimálbérről szóló Utca embere is sokakat érdekelt: 6,5 ezren nézték meg.

6. Nagy durranás volt

Már senki nem emlékszik rá, hogy milyen volt az idei tűzijáték, de a kormány eltapsolt rá 1,5 milliárd forintot. Erről is volt véleménye az embereknek, amire sokan voltak kíváncsiak: 6,3 ezren nézték meg a videót.

7. Euró a láthatáron?

Idén sem lett eurója Magyarországnak és vélhetően egy ideig még nem is lesz. Ennek ellenére sokakat érdekelt a megosztó téma, ugyanis a forintot is szeretik.

8. Berlin, London, Párizs?

Szintén az infláció miatt lett újra aktuális kérdés a külföldi munkavállalás. A magyarok általában nehezen mozdulnak, de azért Ausztriában százezrek próbáltak szerencsét. Az erről szóló videót 4,5 ezren látták a Klasszis klub YouTube-csatornáján.

9. Kifutották magukat

Az év legnagyobb hazai sporteseményei az atlétikai világbajnokság volt, a szurkolókat arról kérdeztük, a magyar csapattól milyen eredményekre számítanak, és szerintük megéri-e egy ekkora világversenyt Magyarországra hozni. Ezt a videót 2,4 ezren látták.

10. Hihetetlen, de elkészült

Öt és fél év után március 20-tól pedig teljes vonalon jár végre a 3-as metró. Ez az ország  legforgalmasabb vasútvonala, a napi sok százezer ember utazását biztosítja. Ezért kérdeztük meg az utca emberét, hogy mit szólnak a végeredményhez.

Abban biztosak lehetnek, hogy 2024-ben is kint leszünk az utcán és meghallgatjuk az emberek véleményét. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!