3p

Egyre többen kezdenek rájönni, hogy mekkora szemfényvesztés volt a mostani kormánypárt osztogatása az áprilisi választások előtt. Vannak, akik számolgatnak és szorosan követik az eseményeket lapunk segítségével is. Szókimondó olvasói levél jön. 

Új rovatunkban a hét közepén videós darabokat közlünk, amiben a hét aktuális történéseiről kérdezzük az utca emberét. Vasárnap esténként olvasói levelek jönnek. Bármilyen hétköznapi tapasztalatáról írhat a közvetlen környezetéből, vagy kikapcsolódása idejéről. Jóról is, rosszról is, a lényeg, hogy röviden és szélsőségektől mentesen írja meg. Vélhetően sok ezren fogják olvasni.

Szerkesztőségünk a beérkezett olvasói levelek tartalmával nem feltétlenül ért egyet, azokat jogunkban áll megszerkeszteni, miközben a stílusuktól és a tartalmuktól függően nem vagyunk kötelesek minden beérkező levelet leközölni. Várjuk írásaikat az  e-mail-címre!

Egyre csak kevesebbet ér. Fotó: depositphotos.com
Egyre csak kevesebbet ér. Fotó: depositphotos.com

"Tisztelt Szerkesztőség!

Naponta olvasom a különböző tudósításokat, híreket az inflációról, az új "extraprofit" adóról és csak csodálkozom, hogy az un. emberek csendben elmennek e hírek mellett. Már egy ideje várom, hogy mikor kezdenek saját szemüknek és pénztárcájuknak hinni, mert ha így lenne, biztosan nem vennék be azt a sok hazug blődlit ami a TV-kben, rádiókban és sajtóban naponta elhangzik és leíródik.

Egyelőre úgy látom, a propaganda mindent tarol, mindent visz.

Ugyan már, ki hiszi el (sajnos még rengetegen) azt, hogy az extraprofit adó nem kerül beépítésre az árakba, hogy a 400 forintos eurónak nincs hatása a fogyasztási cikkekre? A kivételezetteken (ugye tudjuk, hogy kik azok) kívül minden érintett cég azonnal beépíti az áraiba mind ezt az adót mind pedig az euró árfolyamánkeletkező többlet kiadásait.

Vagyis! Mindent, mindenkor mi fizetünk meg.

Olvasom, hogy most az átlagbér 507 500 forint. Naná, hogy magas mert a sokmilliós jövedelmek húzzák fel az átlagot. Szeretném már látni azt, hogy a medián bér mekkora és igazán még ez sem mutatja meg a tényleges vásárló erőt, mert az ez alattiak lesznek hamarosan igen nagy bajban. Ez pedig a nyugdíjas társadalom jelentős részét érinteni fogja.

Tessék elgondolkodni azon, vajon megérte e nekünk a választás előtti pénzosztásnak (szavazatvásárlásnak) elhinni, hogy itt minden rendben van! Mert szerintem nagyon nem.

Egyébként 69 éves nyugdíjas (nyugger) vagyok és még egy percet sem "voltam" az, mert folyamatosan dolgozom azért, hogy valahogyan fenntartsam az életszínvonalam.

Üdvözlettel

VB"

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!