TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Jelentősen javította Dunakeszi ingatlanpiaci pozícióját az új Duna-híd, amelyet tavaly év végén adtak át.

Dunakeszin négyzetméterenként 10-30 ezer forinttal nőtt az utóbbi időszakban az új lakások ára. A közelben átadott négy nagy beruházásnak köszönhetően mind többen szeretnének a kisvárosba költözni - mondta az irodavezető. A potenciális vevők az új vízi átkelő közelségére, valamint arra a tényre tekintettel, hogy nem nőtt jelentősen a település átmenő forgalma az M0-ás körgyűrű keleti szakaszának köszönhetően a korábbinál is többet áldoznának a helyi ingatlanok megvásárlására. Széll Tamás szerint már decemberben nőtt a város ingatlanirodáinak forgalma, és a januárban szokásos visszaesés helyett folyamatos az érdeklődés a használt és új otthonok iránt.

A Káposztásmegyeren a közelmúltban felavatott Aquaworld vízicentrum, valamint a Dunakeszi határában létesített ipari és logisztikai park, az Európa Center is fokozta a település vonzerejét. Keresettek a Dunakeszi peremén lévő lakóparkok társasházi lakásai, amelyekért jelenleg négyzetméterenként 290-340 ezer forintot kérnek a beruházók, míg az ikerház-felek, illetve az új sorházi lakások négyzetméter ára 310-320 ezer forint között mozog.


A térség üres telkei is hamar gazdára találnak. Az úgynevezett Malomárok részen parcellázott ipari telkekért nettó 28 ezer, az építési telkekért 24 ezer forintot kérnek négyzetméterenként. Az irodavezető szerint a legkelendőbb ingatlan Dunakeszin a használt társasházi lakás. Ezt támasztja alá, hogy míg egy 37 négyzetméteres, másfél szobás otthon az alagligeti lakóparkban a 2007. év végi átadáskor 10,7 millió forintba került, addig ugyanezt a lakást most - használtan - 12,5-13 millió forintért adják-veszik.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.