2006. március 1. 16:08

Több részvény, magasabb kamat. A Winterthur Biztosító elindította új, progresszív befektetési politikát követő pénztárát, a Premium Magánnyugdíjpénztárat. Az új pénztár tagjainak többletbefizetés nélkül, 20-30 éves megtakarítási időszak végére a piacon jelenleg elérhető legmagasabb nyugdíjat ígéri.

A nyugodt öregkor egyetlen aranyszabálya: legyen elég pénzünk. Legyen elég pénzünk orvosi ellátásra, utazásra, arra, hogy többet adhassunk családunknak, önmagunknak. Elég egy okos döntés és alapjaiban változhat meg mindaz, amit a nyugdíjas évekről gondoltunk. Elég egyetlen okos döntés és kétszer-háromszor több pénzünk lehet a számlánkon, kétszer-háromszor magasabb nyugdíjat utal a bank. Ezt kínálja a Winterthur Magyarország új terméke: a Premium Magánnyugdíjpénztár.

Az anyagi biztonság megteremtésének receptje gyakran egyszerű. Első lépésként elég, ha az olyan apróságokra odafigyelünk, mint a magánnyugdíjpénztári tagságunk. A magyarországi magánnyugdíjpénztárak többsége túlzottan konzervatív befektetési politikája eredményeképpen csak szerény hozamot tud számunkra biztosítani. Ez pedig leginkább arra elég, hogy (az amúgy is befizetett) nyugdíjpénztári befizetéseink reálértékét megőrizzük. De arra már nem, hogy reálértéken érdemben növeljük azt.

Mit tehet az, aki idős korában mégis inkább Jani szeretne lenni, mint Pali? Egyszerű: akarjon okosan gondoskodni magáról és pénzének biztonsága mellett legyen fontos az elérhető hozam is! Akarjon milliomosként nyugdíjba menni, akarja, hogy a pénze a legtöbbet fialja, akarja, hogy a befektetési szakemberek a legtöbbet hozzák ki belőle. Ezt kínálja a Winterthur Magyarország új magánnyugdíjpénztára, a Premium Magánnyugdíjpénztár. Azt, hogy tagjainak (többletbefizetés és többlettagdíj nélkül) 20-30 éves időtávon a piacon jelenleg elérhető magánnyugdíjpénztáraknál magasabb hozamot és nyugdíjat kíván biztosítani tagjainak.

Hogy lehetséges ez? A világ egyik legismertebb befektetésekkel foglalkozó cége, a svájci Credit Suisse Csoporthoz tartozó Winterthur Magyarország és a hazai piac egyik legsikeresebb szereplője a Concorde Befektetési Alapkezelő a hazai piacon elsőként fekteti a pénztár vagyonának nagyobb részét a legjobban teljesítő hazai és nemzetközi részvényekbe. Ez pedig az elmúlt évtizedek nemzetközi tapasztalatait figyelembe véve azt jelenti, hogy azoknak, akik most hajlandók vállalni a valamivel magasabb kockázatot, nyugdíjas éveikben a bank kétszer-háromszor olyan vastag borítékot ad majd át nyugdíjukkal.

Belépési nyilatkozat

További információk

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.