1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A várakozásoknál nagyobb 1,2 milliárd eurós mérleg szerinti eredményt jelentett kedden Németország legnagyobb tőzsdén jegyzett bankja, a Deutsche Bank.

Az eredmény az államadósság-válság miatt várt lassuló növekedés helyett nem kevesebb mint 9 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbit és nagyobb a szakértők által előre jelzett 1,03 milliárd eurónál.

A múlt év második negyedében 1,1 milliárd euró mérleg szerinti eredményt jelentett a Deutsche Bank.

A bankcsoport bevétele összességében 7,2 milliárd euróra esett vissza a második negyedévben az egy évvel korábbi 7,9 milliárdról.

Az eredmények javulásához hozzájárult, hogy a banknak kevesebbet kellett tartalékolnia a rossz hitelek miatt: április-június között ez az összeg 243 millió euró volt, egy évvel korábban még egymilliárd euró.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!