2017. március 10. 18:36

Idei mélypontját jegyezték a piacon.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Az euróval szemben idei leggyengébb árfolyamát érte el pénteken a forint a bankközi devizapiacon. A közös pénzt a kora reggeli 311,66 forint után este fél hétkor 312,82 forinton jegyezték. A legmagasabb jegyzés 312,90 forint volt napközben, ami a forint leggyengébb idei árfolyama is egyúttal.

A leggyengébb árfolyam eddig a január végi 311,70 forintos eurójegyzés volt.

A most pénteken elérthez hasonlóan magas forintárfolyamon legutóbb december közepén jegyezték az eurót.

Szakértők nem tudnak olyan belföldi okokról, amelyek indokolnák a forint árfolyamának gyengülését, és a várakozásokban sem állt be változás, ami miatt adni kellett volna a forintot a piacon.

MTI – mfor.hu