2011. július 14. 04:07

Továbbra is gyűjtögetik az aranyat a befektetők, így új csúcsot döntve hasíthat tovább felfelé.


 


Tőzsdeklub hírlevél feliratkozás

XAU/USD (arany) napi :

Korábban az 1 550-es szinteket döngette az arany árfolyama, majd a középtávú trendből kiesve korrekcióba kezdett.
Ez az esés nem volt hosszú életű és az 1 500 dolláros szintről ismét nekirugaszkodott, melyből tegnap már új csúcsra tudott menni, így megnyílt a tér felfelé.

Mivel olyan szinteken van, ahol még sosem járt, nehéz megállapítani meddig emelkedhet, de a bázisidőszakra illesztett Fibonacci az 1 650 dolláros szintet jelölte ki célárnak.
Érdemes lesz figyelnünk a három Elliott kialakulását, e szakasz egyik megállóját vagy végét jelölheti az 1 650 dolláros szint.
 


Tőzsdeklub - Gáspár Gábor

 


Tőzsdeklub hírlevél feliratkozás

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.