2007. augusztus 22. 11:27

Pánik napokon érdemes lehet csipegetni, de ilyen piacok nem a "buy+hold" mentalitásra valók.

Kína új csúcsra mászott ma....ezek nem hallottak semmit a subprimeról, vagy csak örülnek, hogy végre végre az USA is szív egyszer... . Ha a piacokat összevetjük a köv. kép tárulkozik elénk:
- Részvénypiacok korrigáltak a legkevesebbet (5-6% a főbb piacok) ez semmi.
- Kötvénypiacok ahol tegnap voltak, már recessziós hangulat volt, ezek áraztak be a legtöbb rosszat
- Kockázati felárak ma összeesnek, short covering van bemondva....ez a piac (váll. kötvények) vhogy a kettő másik közt helyezkednek el, hogy mit áraztak be.FED nem jön segíteni, mert Jim Cramer kiabál. Bernanke állja a sarat, és a politikai nyomást is, "tökös csóka". Majd belátják a piacok, hogy nem tudják kikényszeríteni kemény adatok nélkül (neg. gazdasági adatok) a FED cutot. Tegnap az ABC index nagyon rossz lett, de itt egy rossz retail sales adatnak vagy hasonlónak kell jönnie, hogy a piacok ismét összekakilják magukat. Addig meg megy az óvatos feltologatás, és a shortok zárása.

Ne dőljünk azért be egy pár napos Up-nak, hiszen a java még hátra van. Sokat kell még kiállni a bef. idegeinek és a piacoknak az év végéig még, tudván mennyi jelzálogkamat felfeléigazítás vár még USA-beli barátainkra.


Pánik napokon érdemes lehet csipegetni, de ilyen piacok nem a "buy+hold" mentalitásra valók.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.