Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Pánik napokon érdemes lehet csipegetni, de ilyen piacok nem a "buy+hold" mentalitásra valók.

Kína új csúcsra mászott ma....ezek nem hallottak semmit a subprimeról, vagy csak örülnek, hogy végre végre az USA is szív egyszer... . Ha a piacokat összevetjük a köv. kép tárulkozik elénk:
- Részvénypiacok korrigáltak a legkevesebbet (5-6% a főbb piacok) ez semmi.
- Kötvénypiacok ahol tegnap voltak, már recessziós hangulat volt, ezek áraztak be a legtöbb rosszat
- Kockázati felárak ma összeesnek, short covering van bemondva....ez a piac (váll. kötvények) vhogy a kettő másik közt helyezkednek el, hogy mit áraztak be.FED nem jön segíteni, mert Jim Cramer kiabál. Bernanke állja a sarat, és a politikai nyomást is, "tökös csóka". Majd belátják a piacok, hogy nem tudják kikényszeríteni kemény adatok nélkül (neg. gazdasági adatok) a FED cutot. Tegnap az ABC index nagyon rossz lett, de itt egy rossz retail sales adatnak vagy hasonlónak kell jönnie, hogy a piacok ismét összekakilják magukat. Addig meg megy az óvatos feltologatás, és a shortok zárása.

Ne dőljünk azért be egy pár napos Up-nak, hiszen a java még hátra van. Sokat kell még kiállni a bef. idegeinek és a piacoknak az év végéig még, tudván mennyi jelzálogkamat felfeléigazítás vár még USA-beli barátainkra.


Pánik napokon érdemes lehet csipegetni, de ilyen piacok nem a "buy+hold" mentalitásra valók.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, Darvas Zsolt, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, cikkenként nagyjából 10 forintért, havonta és laponként 745 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 372 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.