2007. szeptember 21. 11:00

Reggel nyitás előtt vételre ajánlottam a MOL-t. Eddig bejött.

Reggel nyitás előtt vételre ajánlottam a MOL-t. Bejött eddig.


Miért:
- Crude-Brent spread öt dolláron, ami elég jó a MOL-nak,
- sokan kimentek belőle, a "halott" merger story miatt,
- továbbra is préda marad, bár nem könnyű préda

De:
- nem olcsó már...

Ha a kitörés megmarad (most van az inflection ponton) és a golbális piacok sem konyulnak le, akkor ez jó lehet még 1500-2000 forintra... .

UI: Stoppot húzzunk azért, ahogy egy kolléga szokása mondani "a szent stop loss"

Egyébként ismét lábra keltek piaci pletykák, miszerint az OMV egy újabb ajánlatot tett a MOL részére, mely részvényenként 30,000 Ft körüli árat tartalmaz. A MOL a mai nap folyamán közleményben cáfolta, hogy újabb megkeresést kapott volna az OMV-től.

A MOL Nyrt. tájékoztatja az érintetteket, hogy nincs tudomása arról, hogy az OMV újabb megkeresést intézett volna a Társasághoz. Ugyanakkor az e héten megjelent sajtókampány, illetve az újabb megkeresésről terjedő híresztelések, a Társaság álláspontja szerint, felvetik a tiltott piacbefolyásolás kérdését. (mfor szerk)

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.