2007. szeptember 4. 15:32

Már Fidel is a recesszióval riogat.....

Fidel az elmúlt évszázad 30-as éveihez hasonló recessziót vetít előre....

Más... .Bevallom, nem voltam következetes a STOP-ok meghuzasaval - bár ha a profit 8100-as DAX short óta fut, akkor könnyen elöfordulhat. Momentán a piacok belefáradtak az esésbe, a DAX következő ellenállása mielőtt elhagyta a 7650-es régiót 7800 körül húzódik, ahol egy csöppnyi GAP-et is maga után hagyott miután merülni kezdett. Subprime hírek már senkit nem érdekelnek, DB ma pozitív kommentárral jött ki (tegnap a bankokat ADD-ra tettem) mert az értékeltségük "undemanding".

A gazdasági adatok eddig nem mutatnak recessziót sehol (mai ISM sem), és ha nem jönnek ki újabb hírek, akkor a likviditási problémák is stabilizálódnak majd egy időre.. .

DE továbbra sem feledném, hogy a jelzálogpiac még mindig mint egy "demoklész kardja" lebeg felettünk, ha néha meg is feledkezünk róla... . Többet erről majd a jövő hét elején egy nagyobb szösszenetben... .

Facit: minden longot szűk stoppal csinálnék, új shortokat nem nyitnék most még (FED, ECB, BoE....kamatdöntések).

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.