2007. szeptember 4. 15:32

Már Fidel is a recesszióval riogat.....

Fidel az elmúlt évszázad 30-as éveihez hasonló recessziót vetít előre....

Más... .Bevallom, nem voltam következetes a STOP-ok meghuzasaval - bár ha a profit 8100-as DAX short óta fut, akkor könnyen elöfordulhat. Momentán a piacok belefáradtak az esésbe, a DAX következő ellenállása mielőtt elhagyta a 7650-es régiót 7800 körül húzódik, ahol egy csöppnyi GAP-et is maga után hagyott miután merülni kezdett. Subprime hírek már senkit nem érdekelnek, DB ma pozitív kommentárral jött ki (tegnap a bankokat ADD-ra tettem) mert az értékeltségük "undemanding".

A gazdasági adatok eddig nem mutatnak recessziót sehol (mai ISM sem), és ha nem jönnek ki újabb hírek, akkor a likviditási problémák is stabilizálódnak majd egy időre.. .

DE továbbra sem feledném, hogy a jelzálogpiac még mindig mint egy "demoklész kardja" lebeg felettünk, ha néha meg is feledkezünk róla... . Többet erről majd a jövő hét elején egy nagyobb szösszenetben... .

Facit: minden longot szűk stoppal csinálnék, új shortokat nem nyitnék most még (FED, ECB, BoE....kamatdöntések).

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.