<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p


			
		
mfor.hu

A kriptovaluták világa már egy ideje fókuszba került, és egyre többen érdeklődnek a bennük rejlő lehetőségek iránt. Napjainkban már nem csak a Bitcoin népszerű, hanem az Ethereum és a Litecoin is gyakran szerepelnek a vásárolni kívánt kriptopénzek listáján. Többféle módon hozzájuthatunk ezekhez és persze az úgynevezett bányászat is anyagi előnyöket biztosíthat. A 21. század legnagyobb pénzügyi innovációjaként számon tartott kriptopénzek területén most a coinmixed.eu segítségével igyekszünk elkalauzolni az érdeklődőket.

Kriptovaluta váltás és vásárlás

A kriptovaluták létrehozásával nem más volt egykor a cél, mint az, hogy a központi és a kereskedelmi bankok befolyásától megszabadítható legyen a pénz, és ezeket kikerülve lehessen megoldani a pénzmozgást. A kriptovaluta vásárlás többféle platformon is lehetséges, de akár ATM-en keresztül is egyszerűen, gyorsan hozzájuthatunk a kívánt mennyiséghez és fajtához. A kriptovaluta vásárlás és váltás a szükséges regisztrációs folyamat elvégzése után történhet meg. A Coinmixed például egy magyar hátterű kriptovaluta váltó oldal (pl. a Bitcoin vásárlás is pofon egyszerű náluk), és jogilag mindenfelé támasztott követelménynek maximálisan megfelel.

A vásárlás nem csak online lehetséges!

Ha a kriptovaluták témája kerül szóba, akkor a legtöbbekben azonnal az a kérdés merül fel, hogy milyen módon lehet hozzájutni például Bitcoin-hoz. A fővárosban két ATM is elérhető, amelyek lehetővé teszik a kriptopénzek helyszínen történő vásárlását. Itt beszerezhető Bitcoin, Ethereum, vagy Litecoin is. Ha tehát nem kockáztatnánk meg azt, hogy egy magáneladótól történjen a Bitcoin vásárlás, és ennek veszélyei helyett inkább a biztonságosabb megoldás mellett döntenénk, akkor nincs más dolgunk, mint az ATM-nél megtörtént fizetés után kapott kódokkal aktiválni az e-pénztárcában a kriptopénzt. A fejlődés egyértelműen abba az irányba halad, hogy a jövőben talán már e-pénztárca sem lesz szükséges, és kártyán hordozhatóvá válnak a kriptopénzek, vagy kifejezetten csak Bitcoin bankkártyák is megszülethetnek.

Blokklánc technológia és bányászat

A kriptovaluták iránt sokan kifejezetten a haszonszerzéssel gondolnak, és így kerül képbe az úgynevezett bányászat. A témáról sokat hallani a világhálón, bár tény, hogy kivitelezéséhez hozzáértés és persze a megfelelő technikai háttér is szükségesek. A Bitcoin és a többi virtuális pénz is az úgynevezett blokklánc technológián alapul. Ahhoz, hogy a hatalmas adatbázis mindig naprakészen tartható legyen, jelentős számítógépes kapacitások szükségesek. Ezek az úgynevezett bányászgépek, a területtel foglalkozók pedig a bányászok. A kapacitások rendelkezésre bocsátásáért kriptopénzben jár a fizetés, így ez is egyfajta módja a virtuális pénzhez jutásnak.

Kriptovaluta váltás egyszerűen

Nem csak a kriptopénzek vásárlása, hanem a kriptovaluta váltás is megoldható az online lehetőségeket kihasználva. Így ha például Bitcoin helyett más valutára lenne szükségünk, annak előnyeit, vagy például gyorsaságát kihasználva, akkor is megéri a Coinmixed mellett letenni a voksot. A weboldalon egyszerűen, bárki számára áttekinthetően történik a vásárlás és váltás, de akár személyesen is van mód a legnépszerűbb kriptopénzek beszerzésére, a Lurdy Házban üzemeltetett saját ATM-nél. Akik még csak most szeretnének bekapcsolódni a kriptopénzek világába, számukra magyar nyelvű telefonos segítség igénybevételére is van lehetőség a weboldal használata során. Használja ki a kriptopénzek kínálta lehetőségeket, hiszen az előrejelzések szerint 2019-ben és 2020-ban erős emelkedés várható!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.