TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

22 százalékkal nőtt az egyéni befizetések összege az év első felében.

Megnőtt a magyarok öngondoskodási kedve, az OTP nyugdíjpénztáránál azt tapasztalták, hogy idén az első félévben 22 százalékkal több pénzt helyeztek el számláikon a tagok, mint egy évvel korábban a hasonló időszakban.

Az egyéni befizetések során 6,95 milliárd forinttal gyarapodott a pénztár által kezelt vagyon. A munkáltatók kiegészítésével pedig elérte a 10 milliárd forintot a befolyó összeg.

Nőtt az egy főre eső átlagos tagdíjvállalás: havonta 8700 forintot helyeztek el a számláikon a tagok. A nyugdíjpénztárnál kezelt vagyon 251,4 milliárd forint volt ebben az időszakban.

A tagság 6302 fővel gyarapodott az első félévben, a teljes tagállomány 225 556 főre bővült velük. A csatlakozók elsősorban Budapestről és Pest megyéből érkeztek, de Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar és Fejér megyéből is egyre többen lépnek be. Az új belépők átlagéletkora 39 évre csökkent.

 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.