<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Egyelőre nem tudni, hogy marad-e a béke.

Joe Biden amerikai elnök röviddel ezelőtt fejezte be 62 percig tartó megbeszélését Vlagyimir Putyinnal, de egyelőre nem tudni, volt-e eredménye, vagyis elhárult-e a veszély Ukrajna feje felöl. A Reuters hírügynökség szerint Biden megismételte: olyan ellencsapás lesz a nyugat részéről, ami nagyon fog fájni Oroszországnak, ha mégis támadni fog.

A megbeszélést az amerikai fél kezdeményezte. Előzőleg Washington visszahívta sok diplomatáját Kijevből, akárcsak több nyugati és arab ország, mert a "bármikor bekövetkezhető" orosz inváziótól tartanak.

Putyin délután már beszélt Emmanuel Macron francia államfővel is. Pontosan 100 percig tartott a telefonos tárgyalás, amelyen Párizs szerint Putyin megint biztonsági garanciákat kért a NATO-tól - közölte a cnn.com.

Az ukrán védelmi miniszter nem sokkal a telefonbeszélgetés előtt azt mondta, hogy bármilyen orosz agresszióra keményen válaszolnak és egyetlen ukrán települést sem engednek át nekik.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.