1p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Jól indul a csütörtök reggel a forintnak.

Erősödött csütörtök reggelre a forint a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben. Az eurót reggel hét órakor 393,94 forinton jegyezték az előző esti 394,88 forint után, a dollár jegyzése 360,29 forintra változott 363,61-ről, a svájci franké 406,90-re 408,17 forintról.

Bekezdett a forint, maradjon is ez így
Bekezdett a forint, maradjon is ez így
Fotó: Depositphotos

Csütörtök reggeli jegyzésén a forint 0,2 százalékkal áll gyengébben a hét eleji kezdésnél az euróval szemben, 0,2 százalékkal erősebben a dollárral és 0,3 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben. A márciusi kezdéshez képest 0,3 százalékkal gyengébb az euróval, 0,8 százalékkal erősebb a dollárral és 0,9 százalékkal erősebb a svájci frankkal szemben.

Az év eleje óta 2,7 százalékkal gyengült a forint az euró, 3,7 százalékkal gyengült a dollár és 1,3 százalékkal erősödött a svájci frank ellenében.

További árfolyamokat a szintén a Klasszis Médiához tartozó laptársunk, a Privátbankár árfolyamfigyelő oldalán talál. >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!